Nu är det klart att det blir ytterligare en upplaga av tech-konferensen Brilliant Minds som hölls för första gången 11-12 juni i år.

Då deltog bland flera Abbas Björn Ulvaeus, entreprenören Hjalmar Winbladh, Kinneviks styrelseordförande Cristina Stenbeck och Skypes grundare Niklas Zennström. Biljettpriserna låg på 20 000 kronor. Bakom Brilliant Minds låg bland annat Spotifys grundare Daniel Ek. Veckan då Brilliant Minds går under konceptet Symposium, som också är namnet på bolaget som driver Brilliant Minds. Vd för bolaget är Natalia Brzezinski, skribent och kommunikationskonsult och fru till den förra USA-ambassadören till Sverige. Hon bekräftar uppgiften att Brilliant Minds kommer tillbaka. 

– Ja, det kommer att bli en konferens 2016 och ja, den blir dynamisk och med ett tydligt koncept, berättar hon.

Några ytterligare detaljer vill hon inte ge nu.