Sime, det årliga digitala eventet där publiken betalar 10 800 kronor i biljettpris för att se sponsorernas talespersoner prata för den egna varan på scen på Cikrus i Stockholm, har utvecklats till en tvåsiffrig miljonaffär för grundaren Ola Ahlvarsson.

I år har huvudpartners som Schibsted fyra chefer på scenen och Samsung har tre samt får visa sig på styva 3D-linan genom att visa en tur i ett flyktingläger med VR-glasögon. Även partnern HiQ får ha fyra personer på scen liksom Google och Unionen som byter sponsorskap mot plats på scen.

Under 2014 ökade bolaget bakom Sime omsättningen med 10 procent till 11,1 miljoner kronor.

Rörelseresultatet låg på blygsamma 116 000 kronor (460 000). Bolaget hade inga anställda och betalade inte ut några löner. Kanske Ola Ahlvarsson trösta sig genom att synas mycket på scen.